Wat doe ik

Hieronder staat in het kort wat ik allemaal doe. Twijfel je of ik iets voor je kan betekenen? Neem gerust contact met me op, dan komen we er vanzelf zeker achter of je aan het juiste adres bent.

 

- Ambulante Begeleiding + Coaching

Als ambulant begeleider/coach bied ik begeleiding aan jongeren en (jong) volwassenen die vastlopen in hun thuissituatie, samenleving of school. Als begeleider/coach werk ik graag vanuit de positiviteit en vind ik het belangrijk om een band op te bouwen. Vanuit daar gaan we kijken wat je graag wil en waar je enthousiast van wordt, want dat is waar het allemaal om draait. Uiteindelijk willen we toch allemaal kunnen roepen: IK HEB ER ZIN IN!!!

 

Op dit moment werk ik ook samen met Zo'ndag in Bladel betreffende ambulante begeleiding en coaching. Neem een kijkje op hun website voor meer informatie. 

 

- Autismecoach 

Heb jij hulp nodig met je autisme chroom dan niet om contact met me op te nemen. Elke casus is hierin uniek want jij als mens bent uniek. Door in te zoomen op wie jij bent komen we er samen achter wat je echt nodig hebt. Dat noem ik MAATWERK IN ZORG!  Met behulp van jouw energie en enthousiasme kijken we hoe we je uitdagingen om kunnen buigen tot werkbare oplossingen, en kijken altijd naar zaken waar je VROLIJK van wordt. Want zeg nu zelf, dat wil toch iedereen!

Op dit moment ben ik bezig met de opleiding tot Autismecoach. In juni van 2022 heb ik hierin mijn diploma behaald.

 

- Dagbesteding/Dag invulling/Werk

Ben je opzoek naar een dagbesteding/dag invulling, of heb je nog geen idee wat je wil gaan doen? Misschien wil je graag gaan werken maar weet je niet wat er allemaal mogelijk is. Samen gaan we kijken en onderzoeken wat bij je past om zo stapsgewijs te groeien naar iets waar jij helemaal enthousiast van wordt. 

Op dit moment werk ik samen met @Erik Dagbesteding. Een mooie plek waar veel ruimte is voor fijne werkzaamheden die goed bij eenieder aansluiten.  In gesprek stemmen we samen af wat haalbaar is.  

 

- Maatwerk in de Zorg

Ook voor andere vragen kun je bij mij terecht, ik ga namelijk geen uitdaging uit de weg.